четверг, 23 января 2014 г.

Costul unei audiențe la liderul liberal-democraților Vladimir Filat în perioada aflării sale în funcția de prim-ministru al RM era de 5 mii euro

Costul unei audiențe la liderul liberal-democraților Vladimir Filat în perioada aflării sale în funcția de prim-ministru al Republcii Moldova era de 5 mii euro. Despre acest fapt a comunicat blogerul Veaceslav Balacci într-un material dedicat schemelor de corupție pe care le utilizează reprezentanții acualei puteri.

Conform dânsului, „fostul șef al pazei ex-premierului Filat Gheorghe Stratan (cunoscut mai mult sub numele de Jora) lua pentru o întâlnire cu prim-ministrul, fie și de 5 minute, de la 2 000 până la 5 000 euro”.

Balacci comunică, de asemenea, că „partea leului din banii colectaţi de la prostimea care vroia să dea bună ziua cu marii şefi” erau destinaţi pentru generalul Igor Bodorin, fost şef al Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat, iar „...o parte din averea impresionantă agonisită în serviciul public, cu un salariu de câteva mii de lei, Bodorin a investit-o într-o „afacere”, organizând o reţea de jocuri de noroc”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий